11 July 2019

TV GONIČ: TOO OLD TO DIE YOUNG


Ako ste preživeli treću sezonu Twin Peaks, vreme je da sebi postavite podjednako nepodnošljiv, ali u televizijskom smislu, daleko isplativiji cilj. Pripreme izvršite na Before/After.

3 comments:

  1. Treća sezona Twin Peaksa je velika Linčova pobeda za sve nas koji nismo debili da gutamo samo ono što nam Matrix servira. Linč je pank, poslednja generacija velikih autora. Idiokratija će se potruditi da onemogući takve ekcese u milionima dolara u narednim decenijama. Refn je lik koji iritira svojom prepeglanom i prepotentnom japi pojavom, daje bezveze intervjue ali snima opako dobre filmove. Volim da zamišljam da ima socijalno fobičnog brata ili sestru koji u stvari snima sve to, dok je on samo pr agent. Neon Demon je bombona za sve čikine bombone. Još od kada je izašao prvi trejler, radovao sam se ovoj seriji. Kada počne škola ću da gledam. Dotle, rise and shine!

    ReplyDelete
  2. Svaki dog je moj dog. Sada sam wild dog jer sam u divljini, ali kada stignem do neta obavezno proverim šta ima novo na mom omiljenom sajtu gde sloboda n još uvek caruje. Podrška sa otoka Brača, long live the Freedom!

    ReplyDelete