02 December 2009

VEČERAS

Teži nego ikada. Po prvi put, više drugima nego sebi.






Ako neko zna gde su Đole i Smor, neka javi. Veran je van sebe od brige



.

17 comments:

  1. http://towleroad.typepad.com/.a/6a00d8341c730253ef01156ff86c39970c-800wi

    čuo sam da im je ž.j. platio put.

    ReplyDelete
  2. uživao sam u pokrivanju troškova puta.

    ReplyDelete
  3. Ako se ne vrate do sledece srede, Moc vestica nema vise razlog da postoji. Slobodan ce da dobije otkaz, ili (ako budem raspolozen) ce da dobije novi termin od 04h do 06h ujutro.

    ReplyDelete
  4. Konačno, nikad više Moć - smor - veštica!

    ReplyDelete
  5. Sloba Vujanović05 December, 2009 17:31

    Verane,
    javili su se! Jel to znači da me ostavljaš u programu?

    ReplyDelete
  6. Razmislicu.Brakus mi je trazio jedan vecernji termin za penzionere koji zbog problema sa besikom ne mogu da spavaju pa cu najverovatnije da te ostavim za 04h ujutro, a zamenice te "Moc besike", sredama od ponoci.

    ReplyDelete
  7. Tacno tako. Zbog te tvoje sklonosti da od svake emisije pravis radio dramu ljudi mi se zale. Kazu "Verane, em i dalje imaš one dve pesimisticne zene petkom ujutro koje nam kvare imidz opustene zemlje, a i drzis,brate, tog Slobodana koji nece da lepo pusta sta narod iste, a jos i provocira slusaoce". I lepo sam ti rekao da moras da pocnes da se bavis humanitarnim radom - a ti neces! Vidis kako lepo Brakus, slusaju ga i mladi i penzosi, on trtlja baljezgarije ali to se i trazi. I uvek deli neke nagrade.A ne kao ti, stalno se nesto pravis pametan! Zato ima da se pravis pametan u 04h pa zabavljaj pekare!

    ReplyDelete
  8. Verane,
    moj ti je savet da ostaviš Slobu tamo gde i jeste jer moraš da održiš iluziju kako je B92 još uvek pomalo underground radio stanica. Niko ti više nije ni ostao od te ekipe osim njega. Pametno, samo pametno!

    ReplyDelete
  9. I mi se slažemo. Smor je da ga slušamo u 04h. Zadržite ga da bi i dalje mogli da ga smorno kinjimo.

    ReplyDelete
  10. Verane, Pahomije se zali na tu tvoju emisiju "Noci Vestica". Dok smo rucali na proslavi otvaranja doma za nezbrinutu decu "Cikine bombone" rekao mi je da se tu pustaju neki Nemci koji spominju ku..i pi...Mada me vise brine Natasa koja svake srede oko ponoci uzdise i pevusi "Freedom in my body...". A znas kad se crkva umesa da to mora Borisu da se prenese.

    ReplyDelete
  11. bradata pahuljica08 December, 2009 13:40

    hm...kad bi malo cesce pustali muziku u kojoj se cuju deciji glasovi, mislim da bi se nasla podrska unutar crkvenih redova za opstanak vase radio emisije.

    ReplyDelete
  12. Slobodane, šećeru, naći će se neko mesto za tebe unutar Delta grupacije. Veran je ionako puko - moli nas da ga otkupimo.Dogovorićemo se za posao kod mene na večeri ovih dana:) Šaper mi je rekao da imaš smisla za humor, a čula sam od Nataše da si visok:) Pusti taj underground, kod mene ćeš da zaradiš ozbiljne parice. Cmok!

    ReplyDelete
  13. Verane,
    jel ti znaš neku dvojicu koji se zovu Đole i smor? Jutros kad sam izlazio iz Borisove kancelarije spotakao sam se o njih. Kažu da će da štrajkuju glađu ako ukineš "Moć Veštica". Boris je poludeo, svi ga zovu zbog Slobodana -crkva, Delta, Toma...moraćeš da izgladiš ovo nekako. Očekuj poziv sutra.

    ReplyDelete
  14. Boris Tadić - The President09 December, 2009 12:24

    Verane,
    što se tiče onog mladića Slobe - neka ostane. Znaš da čika Dobrica ne može da spava zbog bešike, a kaže mi da često sluša tu emisiju zbog kantri muzike. A i ne mogu više da gledam ovu dvojicu što mi gladuju ispred kancelarije. I javi se Milki, traži te da joj daš broj od tog mladića.

    ReplyDelete
  15. Nadam se da ste uživali u prvoj piratskoj blog drami izvedenoj na ovim prostorima.

    Naravoučenije:
    koliko god pljuvali Moć Veštica - od Đoleta i smora preko crkve i Šapera sve do oca nacije - svi slušaju!

    Foleri, vidimo se na nekom drugom blogu - ko zna gde i ko zna kad!

    ReplyDelete
  16. red bi bio da se zahvalim dragim glumcima i scenaristima, kao i svim ostalima koji su svojim radom pomogli pisanje i odigravanje prve piratske blog drame. jedan milimetar blizi smo ostvarenju sna o boljoj i lepsoj buducnosti.

    ReplyDelete