22 September 2011

NOVE SERIJE

New Girl










Fmf. Izgleda ću ja biti jedini kome se ovo nije nešto naročito dojmilo. Premisa (cura dolazi da živi sa tri tipa, sveže ostavljena od nekog bolida (što nam nešto, ipak, govori i o njoj)) je OK, ali pilot deluje kao pivska reklama za žene koja pokušava da ne otera i muškarce. A previše kompromisa uvek vodi kilavom detetu koje se u vodu baca. Zooey Deschanel je simpatična cura (sa ne toliko simpatičnim nogama otkrivam u NG), ali ne toliko da bi se kolo igralo (samo) oko nje. Od preostala tri tipa jedino je onaj koga je riba kaširala uspeo da napravi živu i zdravu 3D osobu. Wayans (Coach, ali, EJ!!!- Coach?!!) i Greenfield (Schmidt) su nepodnošljivi. Uz nadu da ćete razumeti šta želim da kažem- hvala tukiju što nema pedera! Još jedan šou u kome je napravljen PC razmeštaj doveo bi me do ludila. Iskreno se nadam da će New Girl biti manje Snežana i sedam (minus četiri) patuljka, a više Bill, Eric, Werewolf & Sookie Show.

1 comment:

  1. bas me zanima koliko ce se odrzati ova serija. zooey valjda treba da bude neka vrsta neocigledne ribe, medjutim to je u startu neoodrzivo. ne samo zato sto je upadljivo atraktivna, vec pre svega zbog te njene uvek prisutne doze samouverenosti [samouverenosti koja je npr. kod tine fey takoreci nevidljiva].
    ta nesrazmera mi smeta jos od naivnih i cutsey videa she and him, ali sve pravdah stilizacijom. ovde to postaje problem - celo teziste serije je na njenoj navodno sarmantnoj pogubljenosti, i to u svakom minutu. mislim da pokusavam da kazem da meni ni zooey ni jess ne izgledaju sasavo.
    imam jos i dilemu koji su uzrast cetvoro cimera...mislim - malo su infantilni, a s druge strane taj 'dirty dancing' - what are you, like 40?!

    ReplyDelete