24 September 2018

TV GONIČ: Na Zapadu skoro ništa novo


Dok ne potonem sasvim u egzistencijalne melanholije Maniac i Forever, isplivavam iz TV bare već viđenog sa samo jednim ulovljenim teve kapitalcem. Fotke na Before/After!

Nego, da li sam vam ja pričao da sam sad za vikend prvi put u životu odgledao više od sedam minuta one serije o Lazi Kostiću u kojoj Vojin Cvetković glumi Lazu tako što sve vreme drži glavu kao da je ovaj imao povređen pršljen, pa je oko vrata nosio onaj sunđer za držanje glave... A onaj njegov debeli sajdkik sve vreme ide i bukvalno na svakih pet minuta saopštava naokolo kako je Lazi "srce baš oslabilo", kao da je to nešto što se naoko, iz svog dvorišta, može videti na čoveku. A tek dramsko-baletski igrokaz na nebu gde mučena pletisanka Lenka čeka Lazu, koji joj se nekad u snu približi na poljubac... Majkomoja, da čovek ode u taj RTS i pokloni im neki PC sa prvim Windowsom ne bi li kreirali neki efekat, makar s kraja prethodnog veka, ako ne mogu ništa iz ovoga.

Uprkos naporima, Laza nije umro do kraja epizode. Ali mu je srce baš oslabilo.

4 comments:

  1. Jesi gledao Yellowstone? Ima li smisla upuštati se? Meni trejler deluje odlično a i gotivim tog lika što je pisao...

    ReplyDelete
    Replies
    1. u top 10-u mi je za gledanje. privlači me konzervativni naboj.
      nego, zar je to najvažnije sada kad ne znamo ni da li si gladan, homeless ili bez prilike da napuniš ajpod!!! obavesti javnost (mimo fejsbljuga).

      Delete
  2. Gladan nisam, a i ne bi bila neka šteta da jesam. Poluhomeless sam, ali sa krovom iznad glave. Ajpod ne posedujem. Imam neki ubogi mp3 plejer, i činjenica je da mu baterija sve kraće traje, ali još uvek vrši posao. Nego, jednom duzmeš odmor, da spakuješ klince u rančeve i da dođeš ovde da puštaš Pet Shop Boys i Interpol američkim milenijalcima (oni to ne vole, jel da?). A čim pogledaš Yelowstone, javi utiske.

    ReplyDelete
  3. Meni se dopao Yellowstone. Kad smo poslednji put gledali seriju o kaubojima? Ima i dzonvejnovske drskosti, malo Dalas sapunice ( zar i to nije Americana?), predeli Montane i Jute oduzimaju dah a Kostner izgleda spektakularno na konju. :))
    Pozdrav, Ksenija

    ReplyDelete