10 November 2018

TV GONIČ: JUTRO ĆE PROMENITI SVE


Jutro će promeniti sve. O da li? O DA LI? Poranite i proverite na Before/After. A dajte i neki svoj komentar. Željan sam da ga čujem.12 comments:

 1. "ni u jednoj jedinoj sceni nerazdvojan od upaljene pljuge": "ne" ti je suvišno u "nerazdvojan"; ako ništa, bar sam guglao Darka Lazića.

  ReplyDelete
 2. Prostirem malopre veš i sine mi- zar se "Marko" ne zove Jakša? Ko o kome, ja o geju usred noći...

  ReplyDelete
 3. au, kuka i motika se dize u odbranu serije. nadam se da hodajuca patetika skocajic (koji je bas sinoc bio na 7657687489 najboljem koncertu u zivotu) gleda ovu seriju i da ce se udostojiti da napise nesto i zadovolji ove horde nezadovoljnika tvojom recenzijom.

  ReplyDelete
 4. ...čekamo da fića smisli aplikaciju sa kojom će svi da se obogate pa onda može nastavak kao bolji život.
  gadno je u san francisku, bolje je kod keve na gajbi dok žickaš od sestre za džoint...

  ReplyDelete
 5. Nisam citao tvoju recenziju niti cu.pustio prvu epizodu bar tako pise na yu tjubu.osim pesme na pocetku koja obecava,u prvim minutama pocinje da mi se trese noga ona zdrava,i srce ubrzano da lupa.to nije dobro za zdravlje nikako.posle toga sledi obiman opseg srpskog jezika i knjizevnosti do cak 20-og minuta.,nisam imao vise snage...

  ReplyDelete
 6. Za pravopis svakako.


  Da ne ispadne da nisam saosećajan, imam i ja nogu za operaciju; do kraja godine.

  ReplyDelete
 7. Druze drz se,pitao sam coveka koji pravi meleme-kreme ok covek,kaze samo GAVEZ krema-melem za tetivu od pete do kolena.Ne znam sta je kod tebe ali raspitaj se,jer noge treba alkohola mora :)

  ReplyDelete
 8. Dr: "seljačka bolnica je na izmaku zaliha lokalnog anestetika lidokaina, bez koga se ta intervencija ne može izvesti. Tako da o tom potom, jbg..."
  PS: Prozvan s/Si? https://www.vice.com/rs/article/ev3mnp/janja-loncar-muzicka-urednica-serije-jutro-ce-promeniti-sve-ljudi-hoce-drugaciji-zivot Sonjina sestra?

  ReplyDelete
 9. Onoliko sam plakao; ne samo zbog serije, ali dugo nisam, a jesam baš kad joj je kraj.

  Do we heal?

  ReplyDelete