08 April 2009

EMINEM

We Made You ShitBio jednom jedan Eminem. Pravo osveženje na hip hop sceni. Em albino, em nezainteresovan da bude gangster sa autom koji pocupkuje.

Bio jednom, bio drugi put, bio treći put. I evo ga ponovo.

Kreštanje je nekako sasvim došlo u prvi plan. Buši uši. A i sličnost sa Weird Al Yankovice-em ne da se više otkloniti. Baš kao ni sumnja da Em ima problema da izađe iz klozeta. Pa zato napada slabije od sebe i oblači žensku odeću.

Mislim, ima li još koga (starijeg od... 11 godina?!) ko želi da sluša kako je Em doskočljiv kada su u pitanju Lindsay, Britney, Jessica, Amy, Sarah... Da, neke se i ponavljaju. Po treći put. Baš kao i dežurni statisti- Dre i Fifty.

We Made You (Shit) nije satira. Već satiranje od bezidejnosti.

I da od sinoć nisam ovaj nesrećni singl razočarano čuo 23 puta u nadi da će mi se otvoriti neko pozitivno priviđenje verovatno vam ovo ne bih ni napisao. Niti bih potpisao peticiju kojom se traži (način) da Em završi kao Stan-ova žena.

1 comment:

  1. pre 2 sata sam upravo komentarisala ovaj spot - singl na vrlo slican nacin kao i ti, samo u sms formi. koje dno. ako me nesto nervira, to je pucanje na lake mete.

    ReplyDelete