16 September 2009

DODELA MTV NAGRADA 2009

Utisaka puna glava

Sinoć sam pročitao brdo zanimljivih tekstova ovde i u jednom od njih Stevie Chick (ako se ne varam) piše o danima kada je počeo da piše za Melody Maker (druga polovina devedesetih). Baš tih dana došao je novi urednik sa novim idejama. Jedna od njih bila je da MM podmladi demografiju i prilagodi se novom dobu. Da bi požurio taj proces, urednik je zamolio novinare da se u svojim tekstovima ne referišu ni na šta pre Oasis i da sve nove bendove porede samo sa bendovima iz post-Oasis ere! Treba li reći da je novina potrajala još nešto malo manje od pola godine pre nego što je ugašena i potom potisnuta iz sećanja svih koji su je ikada uzeli u ruke.

Recept za medijsko preživljavanje: NE POTCENJUJTE LJUDE KOJIMA SE OBRAĆATE! (Trudim se. Možda nekad grešim. Ali TRUDIM SE!).

Sledi par primera NEPOTCENJIVANJA svojih fanova sa ovonedeljne dodele MTV nagrada (koja, bajdfakinvej, nikada nije imala dosadnijeg housta i ludačkije nastupe).




SHAKIRA. O, da!... Pitaju na redcarpetu Shakiru šta misli o Lady Gagi. Ja se već naoštrio da čujem odgovor tipa “jako je volim. veoma talentovana. može puno od nje da se nauči” kad će Shakira “uuu, ona je super, kao Grace Jones našeg doba!”. Fakin Shakira zna za fakin Grace Jones, pa još ume da veže dve smislene!!! Dajte nam Sunca, hebote!!! (ima još) Kad će dokoni novinar na to “a šta slušaš ovih dana, Shakira?”, a ona mrtva-ladna kaže “volim elektro. Crystal (FAKIN!!!!-prim. aut.) Castles, Bat For Lashes…”. Biće She Wolf možda i u Moći Veštica. Integritet, pre svega.



MADONNA. Održala je jebački govor o Michaelu Jacksonu. A pri tome je uspela i sebi da se oduži. Čik da vidim da će sad neko da se baci kamenom na MJ-a, a da posle toga ne popije zatišje u karijeri kakvo su imali Kula Shaker nakon što su se izlanuli da bi voleli da im plamteće svastike krase scenu. Ko je očekivao manje od Madonne, taj je u LDP-u.



KANYE WEST. Valjda ste čuli o njegovom “skandalu”. Izašao čovek na binu i lepo rekao šta misil- Beyoncein spot za Single Ladies je jedan od najboljih spotova ikada i sramota je što ste nagradu dali ovoj kramponki Taylor Swift. I posle ga izviždavali i izbuuuavali celu noć. A to svi misle. I to i ja mislim. Od kad me Kanye ispoštovao kao fana i poručio mi da nisu svi u muzičkoj industriji bezmudi bezmozgovi. Fala ti, Kanye!


Visi, ali ne pada nisko.

Zato što drugi seku vene na nju, ona je u crvenini.

Kalimero.

LADY GAGA. To više nije tajna. Možda ne ume (uživo) da peva, ali Dragana je za manje od par meseci pronikla u srce Popa- moraju ljudi svaki put kad te vide da te upamte (copyright by Madonna). Slike sve govore. Žrtve su podnesene. Pus, pus.




8 comments:

  1. e da, svaka čast šakiri. iz nekog razloga stalno mi je na pameti da je onda valjda neke silne faultete pozavršavala, i da ulaže puno u latinsku ameriku. e sad, možda sam i umislila.
    a kanye je moj heroj. da nema njega mtv bi bio dosadan.

    ReplyDelete
  2. a na linku koji ja dodajem mozete da vidite sta je Mr Obama imao da kaze o "ljakseu" Mr West-u :http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/8258330.stm

    ReplyDelete
  3. btw : prethodnio komentar je stavio bane

    ReplyDelete
  4. pa nije problem link, nego sto si anoniman

    ReplyDelete
  5. uuua fridome bezveze sto skidas linkove bas je bila zabavna asocijacija-relacija onog cika zike rakica i kanye westa ocigledno da imaju iste afinitete pri odabiru zestokih pica.

    ReplyDelete
  6. ubi se covek (West) od izvinjavanja dan kasnije... everyone will have their 15 seconds of rebellion :p

    wickEd

    ReplyDelete
  7. breaking news: razlog za kanyeevo 'tipsy' ponasanje je sto je hteo da skrene paznju sa cinjenice da su sakira i pink bile u istoj haljini. therefore pravi gentleman dunja

    ReplyDelete