18 November 2009

VEČERAS

Neće biti emisije Moć Veštica. Zbog dana žalosti.



Ali, možda će biti jednosatnog (a možda i višesatnog) DJ sata sa muzikom Woven Hand koji (nam) dolaze 25. novembra u Dom omladine. (Ste premili ke$?)



.

5 comments:

  1. aperentli, woven hand nisu dovoljno 'zalosni' tako da moje prisustvo na b92 veceras potpuno otpada.

    a sledece srede su woven hand... hm.

    ReplyDelete
  2. s obzirom na to da si doktorirao na pustanju bespojamno dosadnih 20-ominutnih isposnickih instrumentala lisenih ikakvih tragova zabave, mislim da si bio savrsen covek za urednika programa b92 u dne zalosti.

    ReplyDelete
  3. danas sam naucio dve nove engleske reci> "blow" i "me"

    ReplyDelete
  4. Uvek me je zanimalo (a u dane zalosti se ovo interesovanje pojacava)ko to odrdjuje koja je muzika zalosna. Da li su to neke hipersenzitivne osobe specijalizovane za ovu disciplinu? Kao neki eksperti koje pozovu da daju svoje misljenje. I da li se to nekako objektivno meri (kao tempo, dur/mol) ili se bazira na licnom osecaju pomenutih eksperata?

    ReplyDelete
  5. pa, nit, uglavnom se zna sta ne ide. prvo otpadaju aktuelni hitovi, pa sve sto zapinje za usi, a vecina radio stanica reciklira jedan te isti folder u koji su nakrcane sve moguce jazzy balade jos od prvog dana zalosti od kada stanica postoji. instrumentali i klasicna muzika i dalje su jos pozeljniji izbor.

    ReplyDelete