21 September 2011

NOVE SERIJE

2 Broke Girls, Playboy Club, Two And A Half Men (2011)














Ne znam da li ste odgledali drugi sitkom (Whitney) kome je kumovala (i u njemu glumi) komičarka Whitney Cummings, ali mislim da vam je ovaj bolja opcija. Obe "cure bez dinara" deluju zanimljivo i autentično, i što je još bitnije postavljene su tako da priča može nenasilno da crpi duhovit materijal više sezona nego jebeni How I Met Your Mother. Sporedni likovi su možda čak i malo previše egzotični, ali takve stvari se u sitkomima obično ispostave kao mudra investicija. Ću gledati.





Playboy Club na sajtovima poput TV.com već važi za mejdžor favorita za seriju koju će prvo ugasiti. Nakon odgledanog pilota koji, istina, ima više rupa nego Čivasova ljubav prema ljudskim pravima, moram da priznam da sam bio prijatno iznenađen time što PC (ha-ha) ne puca na glamurizaciju svoje epohe (slično Mad Men koji dosta vremena provodi masturbirajući na čari šezdesetih). Playboy Club pre deluje kao nenaročito vešt, ali ne i katastrofalan pokušaj noira kome će sam klub poslužiti kao okosnica, ali ne i sam predmet radnje. Što je, po mom mišljenju, pametno. I, da- glavni frajer, Nick Dalton (Eddie Cibrian), bi zaista morao da prestane da zvuči kao Don Draper. Ću pogledati još neku epizodu.





















Two And A Half Men
nisam voleo ni sa Charlie Sheenom. Ali on je, barem, uspevao da ostane ozbiljan tokom snimanja scene i nije izgledao kao retard. Sve ostalo je i dalje isto. Meni nesmešno do bola. Plus, ja bih onog "half" zamenio lutkom, jer bi lutka izgledala kao da se manje dosađuje. Ću nastaviti da ne gledam.

1 comment:

  1. da...strasno je da prva epizoda 0 1/2 men pokusava da nas uveri da formula o pozeljnom [alfa?] muzjaku kome se ribe bacaju pod noge i dalje vazi.
    nas junak barata sa dva mocna oruzja: pozamasni bankovni racun; i sudeci po reakcijama i interakcijama - jos pozamasniji penis. tu bi zapravo trebao da lezi i izvor smeha.
    penis bonus je poslednji put bio smesan verovatno kod nekog ko se zove goldoni i u seksi dramoletima sa verom cukic :(

    ReplyDelete