08 June 2015

MLADI SU BUDUĆNOST SRBIJE, JER NEMAJU DVE STVARI KOJE KRASE, NAS, STARIJE: CINIZAM I NESTRPLJENJE. OPTIMIZAM NA STRANU (I, DA, SVE JE OVO NASLOV RECENZIJE!)

Ariel Pink. Uživo u Drugstoreu, 7. juna 2015.

(recenzija oformljena za sve one koji ne prate @mocvestica i/ili su sinoć spavali snom progonjenog grafita)

NAPOMENA: čitati odozdo nagore, jer Twitter





10 comments:

  1. Jednom se Peđa Lukić predstavio kao VJ Tijan kada je radio Tijanin termin u VJ satu Studija B. Meni to bila baš dobra fora.

    ReplyDelete
  2. Kakva je na kraju bila svirka? Da znam da li da zalim sto sam propustio ili ne. I jeste sranje zvuk u dragstoru. Beogradski muzicki hipsteraj se temelji na APHG, otud je ovo bio vise nego vazan dogadjaj.

    ReplyDelete
    Replies
    1. teško da ću sada pisati drugu recenziju samo za tebe.

      nažalost, mislim da će i važnost događaja ostati u senci ničega koje dominira kao kulturni trend.

      Delete
    2. Ali nije bilo ni prve, no u redu.

      Lana, Taylor, Gaga, Beyonce, Nicki,M.I.A., Kanye, Jay.. Kod tebe uvek iznad crte sa skoro maksimalnim brojem bodova, tesko mozemo reci da ne participiraju u formiranju kakvog kulturnog trenda. Sta je onda kulturni trend? E da predstavicu se.

      Pop

      Delete
    3. pope,
      ništa te nisam razumeo. a ne mogu da prihvatim ni da (meni) trpaš u isti džak lanu, taylor (pliz, reci da nije swift!!!), gagu, m.i.a....

      kulturni trend, pretpostavljam, ima veze sa kulturom. koja je opet specifični set aktivnosti i konvencija. kojih u srbiji oko nas mahom nema. ili su u takvim opozicijama da se gotovo uvek negiraju. kao ariel pink i pretvaranje bioskopa kozara u zgarište.

      Delete
    4. Treba povatati tvoju glavu. Svidja mi se paralela.

      Delete
  3. ariel je delovao kao lik koga je bas potreslo kada je saznao da miroslav ilic ne priznaje vanbracnog sina. kao lik koji bi uspeo da smuva natasu saviju, al onako iskreno. kao lik koji smatra da je zeljko pantic iz dalas konferens centra budaletina. taj fazon neki. kapiram da me kapiras?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni malo. nemam pojma ko su ovi što ih pobrajaš.

      Delete
  4. Šta je pio?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, da si pitao šta je jeo, pa da kažem- tramvaj ceo.

      Delete