12 April 2009

B(L)EJAH U KLABINGU

Shackleton, Klub Apartman, 11. april 2009 (možda se ne vidi na flajeru)


Klub Apartman se nalazi u zgradi s leve strane Brankovog mosta kada dolazite iz pravca Novog Beograda (a koji drugi pravac postoji?). Ako i nađete parking negde, prilaz klubu je Sijera Leone u malom, fale samo prvoškolci sa Kalašnjikovima. Tinejdžerke koje su preterale sa pićem već pre ponoći drugarski bljugaju naokolo, skinsi zapišavaju zemljište, kučkari, kaldrma & staklo, prijateljice i prijatelji noći… svi su tu. iHate.
Klubovi sa obaveznom garderobom. iHate.
Obzirom da Maša i ja ne klabujemo često neka od zapažanja će možda biti bajata za stalnu klijentelu.
Shackleton je bio do jaja. Uz dubstep se može igrati i igrati i igrati. Iako ćete se dobar deo vremena osećati kao član Sijuksa koji đipa oko totema. iLike.
Klabera ima više nego klaberki. iHate
Ne znam kada je kriza ekčuli počela, ali, čak i ja sa svojim primitivnim osećanjem za modu i šestim mesecom trudnoće koji neki posprdno nazivaju ‘pivskim stomakom’, osećam da je osećaj klabera za modu na najnižim fešn granama. Većina ih izgleda kao poljski studenti na svojoj prvoj europskounijskoj zabavi. iDontMindButi'mNotFuckinBlind
Ali hit je bio tip u Manowar majici i kožnim metalskim rukavicama, bez prstiju, ali sa nitnama na zglobovima. Brat je bio 4Real! iRespect.
Sreo sam Nastića koji mi je rekao da završava album. U januaru sledeće godine?!! (a možda je muzika bila glasna pa ga nisam razumeo). Kako god, sve ovo sam napisao samo da bih mogao da kažem da do sada nisam imao priliku da javno kažem da mi je njegova fenomen(t)alna stvar Љубав sa Ratzkowitzem “оно што желим да слушам кад сам међу шљивама”. S tim u vezi…
… Racković je, sa prethodno pripremljenim knjižarskim materijalom, upriličio javno lepljenje najavnog koncerta grupe Destruction (izvode polke na oboi i čelu) na zid jedne od soba Apartmana. I to ne jedan poster, nego dva. Ako je duh Beograda mrtav, njegovi čuvari nisu. iStillRespect.
Marko Milosavljević je sa prve tri stvari pocepao zvučnike pored kojih sam stajao. Bio je to jasan signal da treba da se pali. wePaljba.
MOMENAT VEČERI!
Maša je igrala. iReallyReallyLike. Fala ti, Šekltone!

3 comments:

  1. Super kulj post.. :)
    Bata

    ReplyDelete
  2. Jos jedno strava! :)
    I zaista verujem da je osecaj za filing klabera za feshn na najnizim granama....respect za opazanje! :)

    ReplyDelete
  3. hm.
    mene nisi pomenuo.
    znas ko :).

    ReplyDelete